29 dec

Jobbar jobbar och jobbar ännu mer är väl det jag gör. 9-10 timmar per dag. Känns inte att det har varit julafton, men den va mysig och jag fick mycket fint. Nyår spenderas först på jobbet från 12-21 och sen hem och äta mys middag med min älskling och bara mysa hemma, bara vi två. Vuxenpoäng och högsta mysfaktiorn är på!




17 dec

Fy vilket jävla väder det va igår, precis när jag skulle ta och gå till bussen, då började det blåsa och snöa som fan. Va ju som en snögubbe när jag gick där ute. Jag tåg bussen till USÖ där jag skulle till Medicinmottagningen och kolla prover m.m Men när jag kom fam till USÖ så va jag 1timme och 15 min för tidig. Och det är ju inte direkt så att det finns fullt med saker att göra inne på ett sjukhus än att sitta och bara titta ut i den äckliga luften.
Men jag hittade ett fik, och jag ger mig själv vixen poäng, jag tog en tiding en kopp kaffe och en kaka och satte mig ner, helt själv, och läste och fikade tills det va dags att gå till Medicinmott.


Idag så ska jag försöka att diska och dammsuga, men jag vet inte om jag orkar dammsuga.. Känns som om att jag har lite tid till att ta det nästa vecka. Diska måste jag göra, för ikväll så åker jag och Thomas hem till mamma. Jag hoppas att jag hinner träffa mina favorit tjejer i helgen också! :*

Ja just det jag har glömt att säga att min lärare på körskolan bokade teori och körprov till mig här om dagen :O jag fattar inte att han tycker att det är dags.. Men skiter det sig så gör det. Bara att göra om det om så blir fallet.


14 dec

Måste bara säga att alla julklappar är inhandlade, skinkan är köpt och ska tillagas i morgon, julklapparna är inslagna och klara, julgranen är uppe och pyntad. Allt är nu nästan klart och jag är mycket glad över det.

Körlektion hade jag i går för första gången på ca 12 dagar, det gick väl lite si sådär måste jag säga, men efter ett tag blir man varm i kläderna och det funkar. läraren rinde idag och sa att han hade en till tid i morgon (kör första lektionen kl 09:30) och då sa han att han hade en tid vid 13 också. Så självkart tar jag den med. 
ge mig körkortet nu, tack!

 


9 dec

Idag har jag namnsdag, grattis till mig! Thomas väckte mig med kaffe på sängen idag, det va riktigt mysigt!

Igår tog jag och Sophie en liten tripp till Mariestad och hälsade på hennes vänner och shoppade. Jag hittade två par byxor, två par skor, en tröja och en väska! Fan nu är jag nöjd, nu står jag i alla fall inte utan kläder i vinter.

Just nu händer det inte alls så mycket. Jobbar och fixar julsaker är väl det man gör. finns faktiskt inte så mycket att berätta tråkigt nog.



RSS 2.0