26 mars

Igår va jag på Marieberg och handlade lite. Kände att jag behövde ha lite nya saker i lägenheten. Så 3 nya lampor, blommor, tallrikar, gardiner och lite smått och gott blev det allt.
Och mer ska det bli !








17 mars

tar en promenad men kameran i det fina vårvädret.

 

 


9 mars

Längtar efter vår och sommar!



4 mars

Det är fredag och jag sitter hemma, som vanligt får man väl nästan säga. Men idag blir det lite svårt att göra nånting då klockan ringer 04:15 i morgon, jippii! Jag älskar att gå upp när det fortfarande är natt! eller inte.. Men det är rätt så skönt att öppna då tiden går fort på morgonen och det är mycket som ska göras innan lunchen. Sen är det ju bara var annan helg jag får gå upp 04:15 så kan egentligen inte klaga.

Min dag idag har väl varit lungn, sitter och kollar på en fyra för tre har hela boxen och jag älskar det!
Skulle ha diskat och lagat mat idag också, men har tyvärr inte blivit så. Men funderar på om jag ska diska nu och sen ta en dusch för att sen krypa ner i sängen och läsa lite så man blir trött. Jag måste ju gå och lägga mig tidigt annars kommer jag aldrig att komma upp i morgon.
Så får det nog bli.
godnatt!


3 mars

Jag är nu på väg att bli frisk. Har varit sjuk i lite mer än en vecka, men nu är det bättre.
Så igår städade jag bort alla sjukbakterier från lägenheten och tvättade, det behövdes verkligen. Men allt fick inte plats igår när jag skulle tvätta, så fick boka en till tid, och tur så fanns det en idag, 14 -17. Bara påslakan och sånt som ska tvättas idag.
Efter att jag hade städat igår så åkte vi en sväng till Marieberg, jag fick ju 600 kr i presentkort på kiks i julas så jag anväde det. Behövde ett nytt puder, köpte även ett nagellack, nya pyjamas byxor, strumpor, en vårjacka och sen blev det en parfym också :) fick bli en Disel den här gången.
Jag älskar ju parfymer! älskar,älskar, älskar!
Nu fattas det bara 2 st till sen skulle jag vilja säga att jag är nöjd på parym fronten ett tag.
Eftersom att jag betalade nagellacket, pudret och parfymen med presentkortet så blev det inte så dyrt. Men allt för dyrt för mig egentligen! Nu är jag fan pank, hur ska detta gå? det är 3 mars och jag har nästan inge pengar.. Känns ju mindre bra, men ibland måste man handla.


RSS 2.0