26 jan

Jag är såå nöjd över mig själv! idag har jag kört stadskörning, och det gick ju hur bra som helst. Inga problem med det. Satt på körskolan och pluggade i ca 3 timmar, vilket betyder att jag har klarat allt i teorin nu, och huuur bra är inte det? Jag är super nöjd. Men vi får väl se om man kan lika mycket när själva provet är där..  I morgon har jag lilla uppkörningen, och hoppas då att det också går bra. Känns bra gör det i alla fall.

Fredag = Västerås. Det ska bli kul att åka hem och få umgås lite med mina snuttisar. På fredag ska vi även boka resan till grekland och kolla på en bil! Det ni. Sen ska jag bara mysa hemma hos mamma på kvällen.
Lördag ska jag försöka sova ut så att man orkar med en heldag/kväll/natt med dom underbara. Längtar!
Söndag ska jag väl åka hem igen, blir inte allt för sen eftersom man vet aldrig med dessa tåg. Så känns bra att ha lite marginal på det hela.

JAG ÄR NÖJD HELT ENKELT!


24 jan

Kan ju säga så här mycket att jag börjar bli lite nervös inför teoriprov och uppkörning. Hoppas att det går bra
Och en annan sak är att jag är ganska död och orkar ingenting och ska faktiskt sätta mig i soffan och kolla lite tv, sen om ca en timme gå och lägga mig, alltså är kl 21:00 då.. I morgon ringer kl 04:00 och är inte taggad eller på humör!
men nånting som gör mig på humör är att jag åker till Västerås på fredag och myser över helgen! :*

15 jan

Åh vad jag vill åka nuu,nu,nu! I augusti bär det av till varmare stränder!
All inclusive en heeeel vecka.




11 jan

Kan börja att säga att "körkorts dagarna" börjar att närma sig, inte långt kvar nu. Börjar faktiskt känna mig rätt säker på teorin nu. Har kommit ganska långt, och jag måste säga att jag tycker att jag själv är väldigt duktig. Så nu får man bara hålla tummarna.

I slutet av januari ska jag ta och åka hem till Västerås och hälsa på familj och vänner, måste säga att jag saknar mina underbara vänner där hemma. Då ska vi ta en hel kväll tillsammans och bara snacka skit och må bra av varandras sällskap.
När jag ändå är inne på familj så bestämde jag och mamma att vi var värda att åka utomlands i sommar. Så när jag är hemma då ska vi boka resa till grekland och vi ska åka dit i slutet av augusti. Hääärligt!
Jag längtar!



Just det en sak till.. den 7/1 hade jag och min sambo varit tillsammans i 2½ år. Och jag kan bara säga att jag är fortfarande nykär, och älskar honom mer och mer för varje dag. PUSS







RSS 2.0