10 feb

Det är som all luft i mig har blåst ut, tror att det kan vara så att jag inte är lika stressad och nervös längre. Jag har ju faktiskt mitt körkort nu. Hämtade ut det i måndags faktiskt.
Måste bara fråga är det nån som blivit snygg på sitt pass/körkort/legitimations bild? Min bild va väl inte den snyggaste men det duger, haha.
Det går bra att köra i alla fall, men jag är fortfarande inte helt van vid bilen men det går åt rätt håll i alla fall. (Som tur är ) haha annars kanske jag skulle känna mig lite som dom i Sveriges värsta bilförare.


I morgon är det fredag och jag jobbar kort pass på jobbet, skööönt. Men efter jobbet så ska jag åka hem och fixa och packa och dona innan jag och min karl tar bilen till Västerås. Vi får hoppas på att vintern kanske inte håller i sig lika mycket som den gjort idag. Kunde faktiskt inte köra fortare än mellan 70-80 på motorvägen idag när jag va påväg hem från jobbet. Det hade ju hänt en del avåkningar på andra sidan vägen kunde man ju se. Fattar inte varför folk inte kan ta det lungt? AARGGHH!!






Jag älskar honom,  väldigt mycket
7/7-08 <3




3 feb

Hej och hå, här går det fort! Nu har jag varit i Västerås och köpt mig en bil också. Så nu är både körkort och bil färdigt! Men allting känns fortfarande ganska konstigt. Men man vänjer sig. Och samma sak med bilen, jag måste vänja mig med den. usch. haha

Här har ni en bild på en liknande bil. Alltså inte min på bilden, men min ser lika ut.


2 feb

JAG HAR KÖRKORT!! är väl det första jag måste säga! Fan, kan faktiskt inte förstå att det är sant.. Men kommer kanske kännas bättre när man får själva kortet i handen. GRYMT!

Så väntar jag bara på att min bil som jag ska köpa, ska bli färdig så jag kan hämta den. Det ni!

Satt och räknade på hur lång tid det tog för mig att fixa allt. Ca 3½ månad tog det, om jag får säga det själv så är det ganska kort tid eftersom jag faktiskt bara har kört på körskola och ingenting hemma. Och då har jag kört mellan 1-2 gånger i veckan.
Kan ju säga att jag va mer nervös för Teoriprovet än uppkörningen. Och blev sjukt nöjd med teorin, 58 poäng! (Y) och ett godkänt körprov = körkort!
Så jag får alltså sätta mig i en bil och köra nu om jag vill.. Känns ganska ofattbart, och jag kan fortfarande inte förstå det. SJUKT!!


Just det jag har klippt av mig mitt hår också, blev så trött på det långa, och sen växer mitt hår som ogräs också så det är snart långt igen.

 


RSS 2.0