29 nov

I helgen tog jag en ute kväll med några från jobbet och det va riktigt lyckat, hade riktigt roligt måste jag säga. Men söndagen låg jag och mådde kanske inte lika bra som dagen innan. Blev nog "människa" vid kl 19 på kvällen.

Idag har jag övningskört, två gånger faktiskt. Först vid halv 10 och sen igen vid 15:30. Det är riktigt roligt och allt flyter på riktigt bra måste jag säga. När jag förklarade för min körlärare att jag hade satsat på att ha körkort till sommaren tittade han på mig och skrattade lite och sa, men anna, jag har ju satsat på att du ska ha det i slutet på januari eller feberuari. Ska du hålla på enda till sommaren då?. Haha det va ganska skönt att höra att han tycker att jag är så pass duktig så han tror på det. Så vi får väl se hur det blir.
Och om det blir så, så kanske det är dags att jag börjar lägga näsan i blöckerna och läsa varje dag! Jag som inte har kommit mer än till några sidor in i boken, dags att hård plugga nu!



22 nov

Har precis varit och övningskört, Måste säga att det gick väldigt bra idag. Börjar känna mig mer säker bakom ratten och att jag faktiskt lyckas hantera bilen. Blir att köra en timme i morgon också, men tyvärr så finns inget mer denna vecka :/
Ge mig mer körlektioneeer!!


21 nov

Maten som jag gjorde i torsdags gick i alla fall att äta, lite smaklös med som sagt gick att äta (Y)
Idag är det sista lediga dagen på helgen och jag mår bra, har bara tagit hand om mig själv och min karl som också har varit ledig, vi har myst och kollat på svensson svensson, haha kan titta på det om och om igen.  Måste säga att dom nya säsongerna är bättre än dom gamla.

Idag så låg vi och drog oss i sängen och gick upp och käkade frulle och kollade på mer svensson svensson. Nu tvättar jag några maskiner tvätt och sen ska vi laga hemmagjord pizza, från grunden såklart, jag gör alltså även degen själv. Sen ska vi slappa i soffan ännu mer och i morgon börjar en ny arbetsvecka. Men jag har det bra, jag jobbar korta pass hela veckan och är ledig onsdag och fredag så jag hinner adventspyssla på fredagen istället frör på söndag. Jobbar ju öppning i helgen så kommer vara lagom död.

Lite övningskörning hinner vi med också i veckan, måndag och tisdag ska jag köra. Ska kolla upp om jag kanske kan köra en gång till i veckan då jag är ledig. Plugga måste jag göra i veckan, pluggade inte speciellt mycket förra så det blir ännu mer denna vecka.


18 nov

Nu är jag hemma efter att ha jobbat några timmar. Är jätte hungring och tänkte försöka mig på att laga kyckling i lergryta med grönsaker och ris med egen currysås. Jag får hoppas att det funkar nu för annars har jag ingenting att äta och jätte mycket mat går till soporna. Så håll tummarna för mig så får vi se hur det går.

droppe

Hade tråkigt och tog fram kameran.




17 nov

4:e körlektionen är klar, det tar sig på körfronten. Idag så hade jag två karlar med mig i baksätet när jag skulle övningsköra också. Kändes läskigt i början men märkte inte av dom efter en stund. Dom satt med för att kontrollera körskolan och deras utlärning till eleverna, så då åkte dom med för att se så att min lärare gjorde rätt.
Det är synd att jag inte har nån att övningsköra med hemma, för då tror jag nog att allt skulle gå mycket lättare och att jag skulle lära mig mycket fortare. Men men jag får stå ut med att köra 2-3 gånger i veckan, tyvärr.

Idag hade jag helt andra planer än vad som blev av. Efter att jag hade kört tänkte jag slappa i soffan en stund och sedan tänkte jag att jag skulle ha städat lite och pysslat här hemma och även ha lagat mat. Men så blev det inte nu är kl snart 6 och jag har fortfarande inte gjort nånting och har inte nån ork till det heller. Tänkte även att jag skulle sätta mig framgör böckerna ett tag också men känner att jag behöver vila. Jag får ta igen det till helgen då jag är ledig istället. Så nu ska jag mysa i soffan resten av kvällen och bara ta det lungt.


12 nov

Idag va jag på riskettan, det va faktiskt intressant att lyssna på allt. 3 timmars lyssnande trodde jag skulle gå jätte segt, men så va det inte. Vilket då är positivt. De va en varierad utbildning med film, diskussioner, övningar och självkart att bara lyssna. Känns bra att jag har gjort första riskutbildningen, den andra är ju faktiskt på gång den med,  2 månader kvar exakt idag.

Nu är veckan slut och nu ska jag jobba, ska som sagt jobba öppning i helgen vilket betyder att jag måste gå upp kl 04:15 både i morgon och på söndag. Måndag börjar jag på eftermiddagen, så får en liten sovmorgon. Men ska ju faktiskt gå upp och köra kl 10:40 på måndag också. 

Detta firar vi med en bra låt :)





.

Då va andra körlektionen avklarad också :) Idag gick det också väldigt bra, fick faktiskt köra på en lite större huvudled med lite tätare trafik idag, vilket också va lite läskigt. Men inga motorstopp här inte ;D Fick även köra tillbaka till körskolan ( som i mitten av Kumla "centrum" ) och det gick också väldigt bra, på vägen tillbaka körde jag även i två små rodeller och det klarade jag hur bra som helst. Jag är faktiskt väldigt imponerad av mig själv då det bara är andra gången jag kör. Så det här ser väldigt bra ut :)
I morgon ska jag gå upp tidigt då riskettan börjar kl 08:00 i morgon. Det ska faktiskt bli intressant att lyssna på, men att sitta och lyssna i 3½ timme är väl kanske inte såå roligt. Men sen när det är klart kan man börja bocka av lite av allt man måste göra.
Fick även klartecken från jobbet idag att jag är ledig den 12/1 då jag ska köra halkan. Så om ingenting annat dyker upp så är det fritt fram att fixa den då.


ÖVNINGSKÖR



Ja då har jag klarat av den första körlektionen i all denna snö som kom under natten. Och det gick huuur bra som helst! Trodde inte att det skulle gå så pass bra som det gjorde. Riktigt roligt va det också, i morgon är nästa körlektion kl 08:00 så ingen sovmorgon här inte. Och på fredag ska jag på riskutbildning kl 08:00 då med. Sen kör jag öppningshelg på jobbet så nu är det ett tag tills man får sova igen. Men det är det värt, bara jag har mitt körkort snart!! :D Vi bokade även in halkan idag också, så den 12/1 ska jag köra halkan!

JAG ÄR TAGGAAAD!!

.



På allahelgona helgen va jag och tände ljus för farmor, farfar och morfar



Och heeej jag bor i norrland. Det fortsätter dessutom att snöa och jag har min första körlektion idag!

RSS 2.0